Henke är min favorit.


Jag såg på fotbollsgalan igår : ) Jag var inte hemma i måndags kväll, utan fick spela in galan och titta på det dagen efter. Det var lite jobbigt att hålla sig borta från media och nyheter, men det gick! Det blir ju inte spännande att titta om man vet vilka som får priserna. Fast vissa av priserna var ju ganska givna...

Tidernas guldboll till Henrik Larsson! YEAH!!! Henke är min favorit (tillsammans med Ravelli) Årets guldboll till Zlatan och årets diamantboll till Hanna Marklund, precis som jag trodde. Jag hoppas, och trodde nog att Bengt Andersson skulle få priset för årets målvakt. Men icke. Isaksson igen. Jag tycker Bengan har förtjänat priset, han var så grym i år!! Lindahl fick damernas pris. Men Teddy Lucic fick i alla fall priset för årets back, precis som för 10 år sedan. Lucic är bra, oerhört bra. Det är sällan (aldrig) han gör en dålig match. Det priset var han värd. Marklund fick priset på damsidan, hon var kvällens drottning. Det var lätt att tippa mittfältarna, Fredrik Ljungberg och Malin Moström. Likadant med anfallarna, Zlatan och Hanna Ljungberg. Och IFK:s Mattias Bjärsmyr fick priset för årets nykomling : )


I morse var det ett lager med snö ute. Visserligen ett pyttelitet lager, men ändå... Det var ju snö! Nu har den mesta snön smält bort i solskenet, men den ligger i alla fall kvar på hustaket till lillstugan och på en del ställen på klipporna mitt emot huset. Det är så vitt och så vackert.


Trackback
RSS 2.0