Vitklädda klippor och varm choklad.

20 dagar till OS
139 dagar till fotbolls-VM
197 dagar till friidrotts-EM

Nu är det vintervinter och snövitt ute igen. Det är massa snö och kallt är det också, nästan 10 minusgrader. Men varför klaga egentligen? Det är ju så här man vill att det ska vara på vintern!

Den här veckan har jag jobbat, och gjort en massa andra saker också. Bland annat två utflykter tillsammans med Marcus och Tomas har det blivit. I tisdags promenerade vi upp på Ramberget. Vi drack varm choklad i solskenet medan vi tittade ut över vårt vackra Göteborg! :) I torsdags gick färden mot Världskulturmuseet. Det var intressant, och jag älskade verkligen utställningen om Sydamerika. Jag bara måste dit någon gång!! Efter museet stack vi iväg hem till Tomas, bakade kladdkaka, drack thé, spelade Babels torn och hade det allmänt trevligt. Igår köpte jag en vattenkokare, och invigde den med att koka vatten till rött thé igår kväll :)

Efter jobbet idag fick jag ett sms från Marcus, som frågade om jag ville hänga med och grilla tillsammans med honom och Tomas. hehe... grilla i den här kylan ;) Men visst svarade jag ja, så de hämtade upp mig och så åkte vi utåt Björlanda. Stannade till i småbåtshamnen där, Tomas ville nämligen kika på Marcus båt. Sedan fortsatte vi den lilla vägen ut till Kippholmen, gick ut på klipporna vid badet och tände på elden. Det grillades korv, och sedan så satt vi där på de vitklädda klipporna och drack varm choklad. Det var mysigt, men ruskigt kallt.

Snart ska jag iväg igen, hem till Rebeckha och Andreas. De ska iväg till Thailand under ett år, så de ska ha en lite avskedsfest. Marcus hämtar mig om en halvtimme, så jag tror det är dags att börja göra sig iordning nu.

Tjingeling!

Allt och ingenting.

Ojojoj, tiden går så ruskigt fort! Jag hinner ju inte med.

Nu är det nytt år, igen - dags att skriva 2006. Nyårshelgen var helt underbar, var i Småland hela helgen och det var mycket trevligt. Nya människor, gemenskap och festligheter. När jag kom hem på söndagskvällen var det dags att packa det sista inför flytten på måndagen. Så på dessa knappa två veckor i den nya lägneheten har jag jag hunnit få ordning på saker och ting och fått bredbandet inkopplat. Jag trivs som fisken i vattnet, och det är så otroligt skönt att få rå om sig själv. Slippa allt kontrollerande och folk som lägger sig i hela tiden. Det är underbart :)

Började på mitt nya jobb i måndags, på Lidl. Det är mycket nytt man ska lära sig, så det tar väl ett tag innan man kommer in i det hela. Men så är det ju alltid med nya saker. Hoppas bara att jag ska trivas där. Är lite orolig fortfarande, så rädd att jag ska göra fel och så... Men varför ska man egentligen oroa sig? Blir det fel så blir det fel, och fel går alltid att rätta till. Det är väl gammal vana som hänger i sig antar jag. 


RSS 2.0