Lila syrener och födelsedag

Jaha, då var man ett år äldre igen då. 24 år. Förstår inte vart alla åren har tagit vägen.

Dagen idag har väl varit fin. Imorse när jag gick till bussen upptäckte jag att syrenerna har slagit ut! Vilken tur att jag hade kameran med mig, så jag kunde fota de vackra små lila blommorna. Under dagen har regnat solstrålar på mig, dock inte från en klarblå himmel. Mina klasskamrater har sjungt för mig på TSP, så fint så fint! haha, det är så kul.. Arne (vår döva lärare) kan inte teckna grattissången... ;) Har dessutom fått ett par kort i brevlådan, och mobilen har pipit hela dagen lång - hur många grattis-sms jag fått vet bara Gud. Jag har verkligen underbara vänner, ni är fantastiska och det är ni som gör mitt liv värt att levas.

På lunchrasten, när vi sitter runt bordet i 10:ans hus tar Elin helt plötsligt fram ett litet paket med ett kort från henne och Jannike. Gulliga klasskamrater man har! Elin hade gjort kortet själv, så sött med en katt på, och i paketet var det ett par örhängen, ett par katter i silver. Görsöta!

Firade med familjen i fredags kväll. Fick lite smått och gött =) Smultronplantor av Karoline, en fruktskål med massa frukt i från far och mor, en bok från farmor och farfar, ett presentkort på chili från Linnea och Karl. På lördag kväll blir det fest med vännerna.

         


Kommentarer
Postat av: Walle

GRATTIS I EFTERSKOTT!!
usch på mej som glömde

2007-05-18 @ 19:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0