Bergodalbana (och nu vet jag ingenting)

Clouds will rage and storms will race in
But you will be safe in my arms
Rains will pour down, waves will crash around
But you will be safe in my arms

Plumb - In my arms


En härlig bild från Annas möhippa


Ursäkta den sega uppdateringen. Den senaste tiden har dagarna varit fyllda med typ allt möjligt, och jag har varit här och där och hit och dit och fram och tillbaka. Och jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans.

Thérèse och Jesper sa ja till varandra i domkyrkan förra lördagen. Det var ett fint bröllop, och festen på min gamla gymnasieskola LM Engström var mycket mycket trevlig. Mitt bordssällskap under kvällen var Fredrik och Loui, jag var nämligen placerad mellan de här sköna grabbarna. Bröllopsfesten avslutades med dans, och det var gudomligt vackert då brudparet dansade bröllopsvalsen. När jag, Linnea och Karl gick bort till bilen hamnade vi i världens störtregn och vi blev blöta från topp till tå - trots att vi hade två paraplyer.

Jag och underbara Alexandra var på Liseberg igår kväll, på allsång med Lotta Engberg. Vi hade görtrevligt! Innan det hela började tog vi en sväng runt i parken och blev förvånade då vi upptäckte att de har flyttat Slänggungan. Och så åkte vi Balder. Woho, äntligen har jag åkt denna åkattraktion! Tack för det Alexandra, det var ett kanonförslag av dig. Vi tog oss sedan bort till stora scenen och knödde oss in i folkmassan. Allsången drog igång och Jan Johansen och Linda Bentzing var gästartister. Kanske inte de bästa artister jag vet, men skoj ändå och det gav lite glädje i själen. Och jösses, vilket energiknippe Linda är!

Varför ska livet vara likt en bergodalbana? Upp, upp, upp. Och ner till botten i en rasande fart - precis som Balder igår kväll.

Trackback
RSS 2.0