Julmarknad i Kiel (och årets bragdguld)Jag har varit på julmarknaden i Kiel tillsammans med min mamma. Vi åkte iväg med Stenabåten i söndags och kom hem i förmiddags, med andra ord två nätter ombord på båten och hela gårdagen spenderades i ett soligt Kiel. Det blev lite shopping i diverse olika butiker och julmarknaden var mysig!

På julmarknaden köpte jag två ljuvliga thésorter, ett rött julthé och ett grönt med massa frukter och örter. Jag dricker det ena just nu och det är riktigt riktigt gott! Jag köpte även ett par görsöta örhängen, en t-shirt, en tröja, samt en svart knälång kjol - så nu har jag något att klä mig i på alla julfestligheter framöver. Egentligen behöver jag nog inte tala om det, men jag är rätt så nöjd =)  Jag tror att mamma också är nöjd över de fynd hon gjorde.

Och årets bragdguld tilldelades skytten Jonas Jacobsson. Han är den förste handikappidrottaren som får bragdmedaljen, och jag tycker att han förtjänar den. I Peking i somras tog han tre guldmedaljer och sammanlagt har han lyckats ta hela 29 medaljer i paralympics, varav 16 guld. Det är inte dåligt!
 
Trackback
RSS 2.0