Årsmöte med SHEDO (och Billy Talent var grymt!)

Det finns en glänta mitt i skogen
som bara kan hittas av den som gått vilse

- Tomas Tranströmer -


När jag en eftermiddag i början av januari loggade in på min mail och såg att det i inkorgen låg ett mail från SHEDO:s valberedning så trodde jag att det var ett påminnelsemail om att det var dags att skicka in nomineringar inför årsmötet. Men så var det icke. Jag blev en anings chockad då jag läste att jag var nominerad till styrelsen. Tankar for genom skallen: Nämen, vem är så dum att nominera mig? Jag kan väl inte sitta i styrelsen? Jag kan ju ingenting.

Efter att ha funderat ett tag så bestämde jag mig dock för att anta nomineringen. Om någon annan tror att jag kan så borde jag väl kunna?! Och det jag inte kan i nuläget kan jag ju alltid lära mig. I lördags var det så dags för årsmötet i Lund och numera är jag alltså ordinarie ledamot i SHEDO:s styrelse. Det känns riktigt bra, det här är något som jag verkligen vill jobba med - att hjälpa andra som är/varit i samma situation som jag själv, samt göra det jag kan för att hjälpa till med att förändra och förbättra situationen för personer med ätstörningar, självskadebeteende och/eller annan typ av psykisk ohälsa. Jag ser fram emot ett spännande år tillsammans med de andra fyra härliga tjejerna i styrelsen - Sofia, Innie, Amelie och Dorota.

Till min stora glädje har OS i Vancouver nu dragit igång och igår skidade Charlotte Kalla hem det första guldet - grymt! Om det blir några ”OS-krönikor” (likt de jag skrev under Turin-OS 2006 och som för övrigt finns arkiverade under kategorin "Sportens värld") under de kommande veckorna återstår att se. Just nu har jag i alla fall ett inlägg som håller på att ta form inne i skallen, men det utspelar sig varken i ett skidspår eller i en slalombacke utan snarare i en soffa en sen lördagskväll hemma hos Liv - ni som var med under kvällen förstår nog vad det är för händelse jag svamlar om. Annars sitter jag här i min soffa och hostar och snörvlar och kikar lite på bilderna från Billy Talents grymma konsert förra helgen. Jag dricker världens godaste ingefära/citron-te och morrar lite åt snöflingorna som singlar ner utanför fönstret. Jag vill ha vår och värme! Helst nu i denna sekund.

Hjälp SHEDO att hjälpa!


Kommentarer
Postat av: josefine

Det inlägget ser jag fram emot! Ler fortfarande stort vid tanken.

2010-02-16 @ 19:06:18
URL: http://livetiminhand.blogspot.com
Postat av: Innie

Ja tack, vår per omedelbart vore fint :-)Jag ser verkligen fram emot att jobba med dej - jag tror vi har ett riktigt bra verksamhetsår framför oss!

2010-02-16 @ 19:17:34
URL: http://tankestormar.blogspot.com
Postat av: Malin

du är så fruktansvärt jävla stark, var bara tvungen att inflika det.

och jag saknar dig! OCH; jag vill ha sommar NUNUNUNU! GÖTERBORG NU!<3

2010-02-16 @ 19:34:51
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Rebecca MW

Du kommer att vara en så grymt bra styrelseledamot!! Jag är glad att vi har dig!Ingefära-Citron-te är supergott. Det kommer garanterat göra dig frisk! :P

2010-02-16 @ 20:04:56
URL: http://rmwblogg.wordpress.com
Postat av: Tias

Grattis. Helt övertygad om att du kommer göra ett strålande jobb. Kram

2010-02-17 @ 07:22:24
Postat av: Mia

Grattis igen fina du :) Du är bra Hanna, våga lita på det och dig själv!!Kramar Mia

Postat av: Elsa

Grattis!

Du kommer att klara det fint, och det kommer säkert att vara väldigt roligt!

Kramar

2010-02-17 @ 17:33:02
URL: http://elsaingrid.blogg.se/
Postat av: Sara

Grattis igen till styrelseposten! Du är bra Hanna.

Kram

2010-02-18 @ 14:10:14
URL: http://howtospendtime.wordpress.com
Postat av: Cornelia

Riktigt bra att du nu sitter i styrelsen, där kommer du göra mycket nytta. :) Skickar en stor kram till dig! <3

2010-02-23 @ 07:19:56
URL: http://tussitussilago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0