Med solen i ögonen (och (H)järnkoll)

The worst moment for an atheist is when
he feels grateful and has no one to thank

- Samuel Cavert -


Med solen i ögonen satt jag i fredags lutad mot min sten på Ramberget. Grönskande träd och fågelkvitter. Blommor på marken, harar på språng och en bok i min hand. Helt ljuvligt! Och att sedan få umgås med vänner, skratta, prata och spela favoritspelet Settlers. Bättre kan det nog inte bli. Jag hade verkligen en helt fantastisk födelsedag. Torsdagskvällen var även den helt fantastisk, och då gav dessutom IFK Göteborg mig en superduperpresent i form av en 4-0 seger mot AIK!

Ikväll har jag sprungit vårruset i Slottsskogen tillsammans med tusentals andra Göteborgsbrudar - eller för att vara exakt så var vi 16 000 som sprang. Det var som vanligt helt galet trångt, men helt galet roligt! Tiden blev i år nitton minuter och en sekund, vilket jag får vara nöjd med. Och samtidigt var ett Göteborgsderby mellan IFK Göteborg och GAIS i full gång borta på gamla ullevi - tyvärr slutade matchen 0-0.

Och till sist vill jag passa på att tipsa om (H)järnkoll, som jag fick information om på konferensen förra veckan. Ni kanske redan har sett reklamfilmen som börjat rulla i TV-rutan? (H)järnkoll är ett projekt som ska slå hål på alla myter kring psykisk ohälsa, öka kunskapen och minska negativa attityder. Gå in på (H)järnkolls hemsida och läs mer om psykisk ohälsa, myter och om vad du kan göra för att sprida kunskap!


Kommentarer
Postat av: Lissie

Tack, och tack! :)Vad hurtig du är förresten (jag vet, fult ord). Och bra projekt, det behövs att kunskap sprids. För folk har inte en aning i många fall.Kramar

2010-05-10 @ 22:57:10
URL: http://thinline.blogg.se/
Postat av: Rebecca MW

Starkt att springa Vårruset! Hurtigt, som föregående talare sa. :)Jag hittade Handisam och reklamfilmen ovan efter ditt förra inlägg (lade in Hjärnkoll som länk på min blogg). Men jag måste säga att jag är lite besviken på just den här filmen. Känns som att man hade kunnat göra något betydligt mer kraftfullt. Men ju fler gånger man ser den ju bättre tenderar den bli tycker jag. Så som reklamfilm kanske den funkar trots allt?

2010-05-11 @ 09:24:55
URL: http://rmwblogg.wordpress.com
Postat av: Molly

hej hanna!

jo, jag kommer vara i gbg i augusti, vet inte exakt datum men runt den nionde så om du är i gbg då så ses jag gärna :)ta hand om dig! Kramar

2010-05-11 @ 12:22:44
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Amanda

Vilket fantastiskt foto! Det är så himla fint just nu med alla blommande körsbärsträd (eller "rosasippor" som mod kallar blommorna).

2010-05-11 @ 13:12:20
URL: http://amanda.duregard.se
Postat av: Matilda

Aw, de första orden... åh vår - älskade vår!Tackar, jag sliter och står i. Någon gång, vid rätt tidpunkt kommer min kropp vara optimal för att lyckas.Lycka till själv - med allt och inget!

2010-05-11 @ 22:09:05
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: c

ny på din blogg

2010-05-12 @ 21:53:15
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/
Postat av: Pia

Svar: Tack! Det kommer nog bli en bra resa :) Kram

2010-05-13 @ 11:23:18
URL: http://utanattfalla.blogspot.com
Postat av: caroline

Hej,

ny på din blogg,

fin den är.

2010-05-13 @ 13:19:05
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0