Oslo tur och retur (och tacksamhet)

Skratt är vackert. Du är vacker.
Vackrast är du när du skrattar.

- Anonym -Tillsammans med nio vänner spenderade jag en helg i den norska huvudstaden. En helg fylld med sightseeing, gemenskap, skratt och promenerande. Vi trotsade regndropparna som föll från himlen och njöt under den lilla stund då solstrålarna gassade på våra kinder.

Uppe på Holmenkollen beundrade den fantastiska utsikten över Oslofjorden och kikade på den nya backhoppnigsbacken - som ska användas under VM nästa år. Vi gick runt på Operahusets tak, strosade på Karl Johans gate, tittade på slottet och rådhuset och tog oss till Bislettstadion för att spana in stora uppblåsbara statyer - det var dock inte riktigt så spännande som några av oss trodde, men utflykten till idrottsarenan gav oss i alla fall helgens skratt. Innan vi begav oss hemåt i söndags var på gudstjänst i Misjonssalen och besökte Munch-museet, där vi spanade in en av världens mest kända tavlor - Skriet.

Kort och gott, det var en mycket trevlig helg. Jag är oerhört glad och tacksam över att jag har så goa vänner och att jag får vara en del av en sådan här härlig gemenskap. Även om jag ibland känner mig i vägen och besvärlig, så är mina leenden ärliga och mina skratt äkta.Och jag har föresten världens vackraste syster. Om ni inte tror mig, så kika in här.

Kommentarer
Postat av: karin

Sv: Tack :) Den är köpt på H&M :)

2010-05-19 @ 20:15:40
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0