Glädje (och sorg)

Jag har mitt hopp i Herren, han är min fasta borg
Han fyller mig med stilla frid, i glädje som i sorg

- H Reigstad -


Glädjen och sorgen, de vandrar sida vid sida. Men det är ju så med livet, det går i vågor och ingen dag är den andra lik. Om en dag fylls med glädje, så fylls nästa med sorg. Det här har varit ett väldigt märkligt år. Ett annorlunda år. Vi har varit med på fem bröllop, plus att jag och min ena syster har gift oss.

När Tomas Sjödin vigde mig och Erik i mitten av juni så kunde vi aldrig tro att han kanppt fem månader senare skulle vara begravningsofficiant på min farfars begravning. Men så blev det. Min farfar somnade in för en dryg månad sedan. Det gick fort och smärtfritt, han slutade andas i sömnen och jag hoppas innerligt att han drömde fina drömmar sin sista natt i livet. En vecka senare nås vi av beskedet att Eriks morfar har gått bort.

Så nu har vi precis varit på två begravningar på några få dagar. Det har varit tungt, men vi har tagit oss igenom dagarna. Tur att vi har varandra, jag och kärleken.

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Sorg är inte en känsla man vill ha länge, men jag hoppas att du och hjärtat ditt kunde stötta varandra och hitta många fina minnen mitt i alltihopa. Att sluta andas i sömnen och bara flyta iväg låter som en sådan död jag skulle vilja ha när det en dag tar slut, det kan låta makabert men det är så skonsamt och man märker inget förrän man möter de man älskar på andra sidan <3

Tänker på dig ofta fina vän och läser igenom gamla inlägg bland och fascineras av din resa och imponeras av din vilja och dina framsteg!Kramar Mia

2011-11-17 @ 18:08:01
URL: http://pysselochtankar.blogspot.com/
Postat av: Hanna

♥♥♥

2011-11-22 @ 20:22:47
URL: http://blundainte.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0