Værøy (och många andra platser...)

It's not the load that breaks you down
It's the way you carry it

- CS Lewis -


Medan jag sitter här i soffan och kikar på höjdhoppsfinalen i OS så kan jag ju passa på att uppdatera bloggen med ett inlägg från Lofoten! Vi lämnade Bodø och efter en cirka fem timmar lång båtresa nådde vi ön Røst. Detta var dock inte vårt mål för dagen, utan vi skulle vidare två timmar till, till nästa ö - Værøy. Vi var två dagar på Værøy och vi hann med att utforska ön både med bil och till fots. En dag tog vi en vandringstur till Måstad, men eftersom det blåste kraftigt så var vi tvugna att vända efter halva vandringen.

Efter dagarna på Værøy tog vi båten vidare till Moskenes och sedan körde vi sakta norrut. Å, Moskenes, Reine, Nusfjord, Henningvær, Svolvær, Trollfjorden, Harstad... Ja, vi hann se mycket ;)


Røst
Værøy
På vandringen till Måstad - ser ni den lilla stigen i gräset?
Det sluttar brant rakt ner i havet, så man fick vara lite försiktig med var man satte fötterna...

Værøy
Værøy - samhället
Værøy
Værøy

Å
Vi vandrade i Moskenes
Moskenes
Lofoten
Reine
Nusfjord
Lofoten
Lofoten
Trollfjorden

Förresten skulle det vara kul att få någon sorts respons på inläggen jag skriver här på bloggen. Förut var ni flitiga med att kommentera, men det har dött ut nästan helt och hållet. Ändå ser jag i statistiken, att när jag väl uppdaterar, så är det mellan 100-150 läsare per inlägg. Jag menar inte att ni behöver kommentera allt, men någon gång hade det varit kul om någon gav ett avtryck att ni varit inne och läst.
:)

Lofoten (och Luleå)

If you are on the wrong road,
progress means doing an about-turn
and walking back to the right road

- CS Lewis -Vi har varit iväg på semester i drygt två veckor. Först vackra Lofoten och sedan Luleå. Bilden ovan är tagen utanför Orsa, som vi passerade på väg norrut. Vi har sett så många vackra platser och jag lovar att jag ska visa er mängder av bilder! Jag har dock närmare 2500 bilder att gå igenom först ;)

Lofoten alltså... det måste vara en av de vackraste platserna på vår jord! Vi har sett helt fantastiska vyer och strosat runt i mysiga små samhällen. Vädret var ju dock inget att hurra för precis, vilket ni kommer se på fotona. Luleå bjöd oss däremot på sommar och sol - tack och lov!


Renflock utanför Arjeplog
Maken gillar Festis ;)
Fjällen mellan Arjeplog och BodöBodö
Fler bilder kommer - håll utkik!

RSS 2.0