Sjukt jobbigt (och hallonchoklad)

Var människa är en halvöppen dörr
som leder till ett rum för alla

- Tomas Tranströmer -


Jag vill passa på att tipsa om en väldigt viktig grej. Aftonbladet driver just nu bloggen Sjukt jobbigt. Sjukt jobbigt är en blogg som handlar om varför unga tjejer i dag mår psykiskt dåligt och driva av journalisten Kristina Edblom. Jag kan verkligen rekommendera er att gå in och läsa!

Maken min köpte häromdagen en hallonchoklad, en liten överraskning på en helt vanlig måndag. Jag som är fullständigt tokig i hallon smakade igår eftermiddagen på den rosa chokladkakan och betyget... Helt ljuvlig! Den smakar verkligen hallon! Och dessutom är det riktigt hallonbitar i! Vill ni prova så åk till te-butiken i Mölndal centrum ;)


På lördag är det 8 månader sen, hjälp vad tiden går fort!Kommentarer
Postat av: Hanna

Synd att det är så himla långt till Mölndal ;)

2012-02-16 @ 19:20:12
URL: http://blundainte.tumblr.com
Postat av: Elsa

mums, det låter gott det :)

och ni är så fina!

2012-02-21 @ 11:18:53
URL: http://elsaingrid.blogg.se/
Postat av: Erika

Det är bara att komma hit! Vi är hemma nästan hela tiden :)

2012-02-27 @ 20:42:41
URL: http://perken.blogg.se/
Postat av: anonym

Ett tips som jag tror du kan vara intresserad av:

gå in och rösta på föreningen S.M.A.L som är nominerade till Årets Wendela pris.

S.M.A.L

"Start Marketing All Looks". "Small Medium And Large". "Stop Marketing Anorectic Looks". Den här ideella föreningens namn kan vara förkortning för flera saker – alla med samma budskap: du duger som du är. SMAL arbetar med att upplysa om ätstörningar och skadliga ideal, och samarbetar även med jourer och med Anorexi- och Bulimikontakt. På Skonhetsideal.com skriver föreningen: "Det rådande västerländska smala kroppsidealet påverkar många flickor och kvinnor ytterst negativt" och "Vi vill befria flickor och kvinnor från det negativa tankemönster som orsakas av strävan att uppnå en kroppstyp olik den egna".

Den här föreningen är värd att vinna så om du vill lägga din röst på de så gå in och rösta på:http://www.aftonbladet.se/wendela/article14438388.abSprid detta, ju fler som röstar desto större chans att de vinner!

2012-02-28 @ 22:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0