Det går mig på nerverna

Det finns något som håller på att driva mig till vansinne.


              
Bilder tagna morgonen den 3 maj när jag är på väg till skolan


Kan någon svara mig på frågan om varför det alltid är knallblå himmel och solsken de helger jag jobbar, och moln och regn och rusk när jag är ledig?

Det slår lixom aldrig fel! Hela den här våren har varit likadan, mönstret har upprepat sig helg efter helg. Och det kan jag säga, det går mig på nerverna. Igår eftermiddag när regnet skvätte mot de stora fönstrena i vardagsrummet så sa jag så här till min pappa: "Bara för att jag jobbar i helgen, så kommer himlen vara blå imorgon och solen lysa över Göteborg"

Och hur har vädret varit idag mån tro? Jo det ska jag minsann tala om, BLÅ HIMMEL OCH SOLSTRÅLAR. Jag skickade ett sms till pappa förut idag, där det stod så här: "Vad va det jag sa igår om att vädret skulle bli idag?" Vet ni vad han svarar? "Det tackar vi för!"

Grrrrr.
Jag vill ju också kunna vara ute och njuta av det vackra vädret!

Lila syrener och födelsedag

Jaha, då var man ett år äldre igen då. 24 år. Förstår inte vart alla åren har tagit vägen.

Dagen idag har väl varit fin. Imorse när jag gick till bussen upptäckte jag att syrenerna har slagit ut! Vilken tur att jag hade kameran med mig, så jag kunde fota de vackra små lila blommorna. Under dagen har regnat solstrålar på mig, dock inte från en klarblå himmel. Mina klasskamrater har sjungt för mig på TSP, så fint så fint! haha, det är så kul.. Arne (vår döva lärare) kan inte teckna grattissången... ;) Har dessutom fått ett par kort i brevlådan, och mobilen har pipit hela dagen lång - hur många grattis-sms jag fått vet bara Gud. Jag har verkligen underbara vänner, ni är fantastiska och det är ni som gör mitt liv värt att levas.

På lunchrasten, när vi sitter runt bordet i 10:ans hus tar Elin helt plötsligt fram ett litet paket med ett kort från henne och Jannike. Gulliga klasskamrater man har! Elin hade gjort kortet själv, så sött med en katt på, och i paketet var det ett par örhängen, ett par katter i silver. Görsöta!

Firade med familjen i fredags kväll. Fick lite smått och gött =) Smultronplantor av Karoline, en fruktskål med massa frukt i från far och mor, en bok från farmor och farfar, ett presentkort på chili från Linnea och Karl. På lördag kväll blir det fest med vännerna.

         


haha


image170RSS 2.0