EM-fotboll (och månskenspromenad ut på klipporna)

I can't do anything without You
You give me strength to do anything
I can't be everything I try to
You saved me from the everything
I couldn't be

It doesn't mean anything
Without You here with me
And I can try to justify
But I still need You here with me


Plumb - Here with me


I tisdags eftermiddag kom Fredrik hem till mig, vi kollade på fotbollsmatchen mellan Ryssland och Spanien. Sedan åkte vi hem till Sigge och såg Sveriges match mot Grekland tillsammans med 17 andra trevliga människor. Under matchen spanade vi lite efter Marcus, Martin (Marcus tvillingbror), Pernilla och Josefin som befann sig någonstans i publikhavet på arenan där nere i Salzburg, dock utan att finna några välkända ansikten. Två mål till Sverige, glädjeskrik ur våra strupar och ja, det var såklart en riktigt härlig kväll! Imorgon är det dags för nästa match, mot Spanien, och den ska ses tillsammans med Fredrik och Jacob (och kanske någon mer). Men var vi ska se matchen, det är dock inte bestämt ännu.

Igår kväll vid halv tolv tiden blev det en månskenspromenad ut till Krossholmen. Men måsarna dök efter mig, så vistelsen där ute på klipporna blev ganska kort. Hm… satt jag nära ett bo med fågelungar, eller vad? Imorse droppade det lite från himlen, men det skulle behövas mycket mycket mer. Gräsmattorna är sönderbrända och björkarna har fått en gulare nyans. Kanske inte så kontigt då det inte regnat på en och en halv månad, ja sist det regnade var första maj.

Ett tips på en bra fotbollsblogg, Ingo Söderlunds blogg, fotboll-Ingo. Ingo skriver om livet, tron och fotbollen. Jag har tipsat om hans blogg förut, typ till VM 2006, men jag tror nog att de flesta har glömt bort det. Haha. Och här finns förresten en artikel med en intervju med Peter i min klass, handlar om vår utbildning och publicerades i GP i slutet av maj.
Trackback
RSS 2.0