Sommarlov (och Narniabiljetter är köpta)

Yees. Narniabiljetterna är köpta!
Till premiärdagen, naturligtvis (något annat är lixom inte att tänka på). Vi blir ett gäng på sex personer och nu är det bara att väntaväntavänta tills klockan blir halv åtta på kvällen den 2:a juli.
 
 
Ni är de bästa som finns på den här jorden. Utan er vore livet inte värt att levas.
Och ibland tror jag att ni känner mig bättre än vad jag själv gör.


Hela eftermiddagen och kvällen har spenderats med Karolina och Caroline - mina stjärnor, jag saknar er redan. Nu är jag hemma, kan andas ut och säga puh! För nu är de fyra första arbetsdagarna på frälsis avklarade. Mina händer luktar lök och jag är trötttrötttrött. Det ska bli skönt med några dagars ledighet innan allt jobb drar igång på allvar igen. Även om det är mycket att göra på jobbet så har det faktiskt varit ganska stillsamt de senaste dagarna, värmen påverkar gubbarna och de håller sig lugna och fina. I fredags morse när E kom till jobbet märkte jag direkt att något inte stämde, han var helt nere under isen. Så jag har haft peptalk med honom stup i kvarten. Och A är död, det blev en överdos för mycket för hans kropp och I hittade honom i hans säng förra veckan.

Händer gör inte som du vill. Händer gör som de gör
. Den texten stod på ett litet blått kort som vi fick av våra lärare på avslutningen i torsdags. Vi samlades hela klassen plus våra lärare och åt frukost tillsammans i matsalen på skolan, och sedan var själva avslutningen ute i Mikklagård. Nu är det alltså sommarlov. Jag vet inte riktigt hur jag lyckats ta mig igenom den här terminen i skolan, men det har gått och det är ett mirakel i sig. Jag har gjort det jag ska, klarat delmål fyra och kommit in på tolk. Kanske borde jag inse att jag inte är värdelös, utan att jag faktiskt kan något. Men jag vet inte. Det känns inte så. Men en sak vet jag. Det finns en kraft inom mig som ger mig den styrkan jag behöver för att klara av vardagen. Det finns en större och starkare famn som lyfter upp mig de dagar jag inte själv orkar gå. Tack gode Gud. Tack gode Gud.

Trackback
RSS 2.0