Narnia soundtrack (och Londonresan är bokad)

Woho! Den 18 juli åker jag och Karolina till London!
Åh, det ska bli helt underbart
.
 

Helt plötsligt är det lördag igen, två veckors jobb (med en ledig dag) är över och jag säger puh! Veckorna rusar iväg och jag vill inte tänka på hur fort tiden går. Midsommarhelgen flög förbi.

I söndags var vi ett gäng som såg Sex and the city. Filmen var helt ok, men enlig min smak alldeles för låång. I veckan har jag träffat finaste Sara, som nu i sommar reser iväg till Grönland för att jobba. Och så ska hon dessutom göra resereportage för P3. Så coolt!

Jag hör hans ord i bakhuvudet: Du måste hitta knutarna, Hanna. Innan du kan gå vidare måste du lösa upp dem. Först då kan du finna alla svar. Men du kan inte göra det själv, det hoppas jag att du förstår. Du har två heltidsarbeten framför dig. Det är många som inte klarar det, men du är stark och jag vet att du klarar det. Du om någon klarar det. Du vet var du hamnar annars och dit vet jag att du inte vill. Eller hur? Har jag inte rätt? Du hade inte suttit här idag om du inte hade haft din envishet och inre styrka. Ta vara på de på rätt sätt.

Hm. Jo, så är det väl kanske. Han har väl rätt. Men jag är rädd och vet inte var jag ska börja. Jag är trött på att leta efter pusselbitar. Ibland önskar och drömmer jag att någon kunde servera alla saknade bitar på ett silverfat. Tänk om man kunde vakna upp en morgon och upptäcka att är allt brabrabra. Jag vill ju det, att det ska vara bra. Men resan dit, jag känner mig svag och jag orkar inte. Vägen är alldeles på tok för snårig och ojämn och krokig.

Nu är det inte många dagar kvar till Narnia: Prins Caspian.
På onsdag är det dags och Switchfoot har gjort soundtracket. Lyssna här!
Trackback
RSS 2.0