Första halvlek (och hösten är på ingång)

Even though I can't see the fingerprints are everywhere
- Disciple -


Första halvlek är nu avklarad. Två veckor har passerat och jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Jag har det bra här. Gävle är en fin stad och min lilla lägenhet är mysig. Jag får uppleva nya saker varje dag och jag har tolkat sådant som jag aldrig trodde att jag skulle få tolka. Vissa uppdrag har jag förvånats över min egen förmåga - att jag faktiskt kan något. Andra uppdrag har gått helt åt skogen. Jag har pendlat mellan att känna mig så där helt galet nöjd till att känna mig helt galet misslyckad. Men efter ett sämre uppdrag så är det bara att bita ihop och komma igen till nästa. Nu går vi in i andra halvlek, och jag hoppas på två spännande och givande veckor.

Jag har ju hunnit med en hel del annat också, man kan ju inte sitta inne på tolkcentralen eller vara ute på uppdrag hela tiden. Här i Gävle bor flera fina vänner som man ju bara måste passa på att träffa så mycket som möjligt. Jag har fikat och tjötat med Malin och Therese. Jag och Lisa har vandrat omkring på kullerstensgatorna i gamla Gävle och sett alla små söta gamla hus. Och så har jag och Lisa varit på fotboll på Strömvallen - IFK Göteborg spöade Gefle IF med 3-0. Jag var lycklig. Lisa lite butter.

Jag har dessutom varit tokförkyld, läst ut "Om jag kunde drömma", köpt en ny jacka och en ny sjal, varit på gudstjänst i korskyrkan, promenerat i den underbara Boulognerskogen, njutit av solens värmande strålar och försökt förstå att hösten är på ingång. Jag måste dock erkänna att jag saknar Göteborg tokmycket - jag behöver Göteborg och mina underbara vänner. Men på fredag åker jag hem och stannar hela helgen. Det är dags för bokmässa, SHEDO-träff, födelsedagsfest och lite annat smått och gott.

Miljontals fjärilar (och det destruktiva diket)

Made a wish upon a falling star
Ran so fast you don't know where you are
Wake up friend, it's just one life
It's not too late, your ride is far from over
- Disciple -

 

 


RSS 2.0