Oslo gånger två (och störst av allt...)

Det har varit mycket Oslo den senaste veckan. Fem av sju dagar har spenderats i den norska huvudstaden. För en vecka sedan åkte jag dit med ett gäng goa vänner. Det var en härlig och solig helg. Vi strosade runt på stan, kikade på operahuset, fikade på ett café på Aker brygga, var på konsert med Casting Crowns, såg solnedgångnen från Holmenkollen och en hel del annat. Sent igår kväll kom jag hem från Oslo efter att ha varit där med skolan i två dagar. Nobels fredspriscenter, Munch-museet och Vigelandsparken stod bland annat på vårt schema.

Men det allra bästa inträffade i lördags morse, då jag och kärleken åkte upp till Holmenkollen. På en bänk utanför kapellet vid hoppbacken, med utsikt över Oslofjorden, tog vi fram våra två ringar och förlovade oss. Lycka!

Nu består tron, hoppet och kärleken, dessa tre,
men störst av dem är kärleken

- 1 kor 13:13 -Foto: Petrus Torstensson


Alter Bridge (och novemberlov)

We will make a brand new start
from the pieces torn apart
The break of day is before us

- Alter Bridge -Jag har novemberlov. Det är lyxigt att få en paus så här mitt i terminen, så man hinner andas och samla krafter.

Igår kväll var jag på konsert med Alter Bridge. Det var grymt bra! Jag var där ensam, så det var lite långtråkigt innan konserten drog igång - men det var det definitivt värt! Jag stod framme vid scenen till en början, men sen blev det så trångt där så istället för att stå och knö så gick jag och ställde mig längre bak i publikhavet. Blev görglad över att de blandade gamla och nya låtar och att de körde favoriter som Blackbird, Brand new start, Broken Wings och Open your eyes. Åh, vilken underbar kväll!

Ikväll är det hockey i Scandinavium - Frölunda möter Luleå. Och imorgon drar vi till Oslo!RSS 2.0