Tacksamhet (och Sofies värld)

För att uppnå att njuta av allt, önska att ingenting njuta
För att uppnå att äga allt, önska att ingenting äga

För att uppnå det du inte vet, måste du gå den väg där du inte vet
-
Johannes av korset -


Livet rullar på och det är helt fantastiskt. Jag står inte längre vid sidan av och tittar på. Nej, jag är mitt i livet. Mitt i världen. En del av världen. Jag är bara så oerhört glad och tacksam övar att jag får leva och ta del av allt det vackra som finns i vår värld. Men det finns en sak som jag inte tycker om. Känslan av att ha slut på ord. Jag vet inte längre vad jag ska skriva. Ändå händer det saker och ting hela tiden. Och dagarna bara försvinner, utan att jag hinner reflektera över det. Jag har funderat på att stänga ner bloggen, men samtidigt vill jag ha kvar den här ventilen. Lixom för att jag ska ha möjlighet att återkomma till orden när jag känner skrivlusten i fingertopparna.

Det här var väl ett försök till en liten uppdatering - med betoning på liten. Dags att återgå till Sofies värld. Har du inte läst den boken - läs!

Idag är det 18 dagar kvar till vår bröllopsdag!

Sköna vår (och körsbärsblommor)

Gud gör inte skillnad på människor
men vill göra skillnad i människors liv
- Manilla Bergström -


Vitsippor, gröna gräsmattor, körsbärsblommor, björklöv och äppleträd. Och syrenknoppar som brister ut i full blom vilken dag som helst. Det är maj månad och jag känner mig så glad när jag ser all grönska och hör allt fågelkvitter. Sköna vår, jag älskar dig!

Jag har egentligen en hel drös med saker att berätta om, men dessvärre har jag aldrig tid att sätta mig ner och skriva ner allt. Hela terminen har verkligen gått i ett rasande tempo! Prio ett har varit skola och bröllopsplanerande, men jag har även lyckats få in lite SHEDO-arbete mellan varven. Praktiken är gjord och nu är det inte många veckor kvar av terminen - sex veckor för att vara mer exakt. Och så är det knappt sju veckor kvar till vår bröllopsdag!

RSS 2.0