Tacksamhet (och Sofies värld)

För att uppnå att njuta av allt, önska att ingenting njuta
För att uppnå att äga allt, önska att ingenting äga

För att uppnå det du inte vet, måste du gå den väg där du inte vet
-
Johannes av korset -


Livet rullar på och det är helt fantastiskt. Jag står inte längre vid sidan av och tittar på. Nej, jag är mitt i livet. Mitt i världen. En del av världen. Jag är bara så oerhört glad och tacksam övar att jag får leva och ta del av allt det vackra som finns i vår värld. Men det finns en sak som jag inte tycker om. Känslan av att ha slut på ord. Jag vet inte längre vad jag ska skriva. Ändå händer det saker och ting hela tiden. Och dagarna bara försvinner, utan att jag hinner reflektera över det. Jag har funderat på att stänga ner bloggen, men samtidigt vill jag ha kvar den här ventilen. Lixom för att jag ska ha möjlighet att återkomma till orden när jag känner skrivlusten i fingertopparna.

Det här var väl ett försök till en liten uppdatering - med betoning på liten. Dags att återgå till Sofies värld. Har du inte läst den boken - läs!

Idag är det 18 dagar kvar till vår bröllopsdag!

Kommentarer
Postat av: Lissie

Visst är det underligt (eller mest tråkigt) att det ofta blir så - när man mår bra är det svårare att skriva. Det finns inte riktigt något att få ur sig.Tack för din kommentar också. Jag blir glad av att veta att du fortfarande läser :) Kramar

2011-06-02 @ 20:23:22
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: Mariana

Jag känner igen den där känslan med skrivandet på bloggen. visst man kan skriva vad man gör varje dag men det var inte riktigt det jag ville göra så till slut så kände jag att nu får det vara nog med bloggen men vem vet en dag kanske jag skapar en ny..jag har ju gjort mitt försök men la ner även den:)Kram!!

2011-06-03 @ 07:00:57
Postat av: Anne Nord

Blir så glad för din skull när jag läser om hur bra du har det!! Orden kommer säkert och i perioder behöver man kanske inte sätta ord på saker utan mer vara i det.....Massa kramar till dig

2011-06-03 @ 20:21:41
URL: http://annenord.blogg.se/
Postat av: märta kajsa

Åh, vad härligt att du mår bra!Skrivandet och orden kommer tillbaka till dig, det är jag säker på. Det går väldigt mycket i perioder det där, tycker jag.Kram!

2011-06-07 @ 23:21:12
URL: http://hjartklappning.blogspot.com
Postat av: Borderline & Jag

Hej! Följt din blogg ett tag nu via bloglovin och måste bara säga att du är bäst, OM du vill så får du gärna lägga till mig på bloglovin =) Fortsätt skriva som du gör...<3

2011-06-08 @ 12:55:52
URL: http://ekblaad.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag blir så glad för din skull fina du!

Kram <3

2011-06-12 @ 17:22:03
URL: http://apeaceofmee.blogg.se/
Postat av: Don't mind me

Tack så mycket fina Hanna! Har gjort mig av med kläderna, det känns skönt.Idag måste vara din bröllopsdag? Stort grattis!

2011-06-18 @ 17:39:47
URL: http://dontmindme.blogg.se/
Postat av: Anorexiamamma

Halkade in på din sida idag :)) Vad härligt att se dina bilder från bröllopet. Grattis

2011-08-24 @ 15:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0