Gammal och ny (och mjuka saker)

Vänliga ord kan vara små och enkla att uttala,
men de ekar i oändlighet

- Moder Teresa -Jag har en ny mobil. Lite skillnad från min gamla... ;)
Så numera finns jag även på Instagram (havskristall)


Jag har egentligen inte så mycket att förtälja, mer än att dagarna bara försvinner och att jag inte kan få in i min hjärna att det är 1 juni imorgon. Jag tänkte mest bara tipsa er om ett reportage i tidningen Faktum, ett mycket viktig reportage om makt, myter och terapi. Reportaget heter Terapisekten och är skrivet av mina två vänner, Sara och Amanda. Och läsa, det gör ni HÄR.

Och så måste jag tipsa er om min svägerskas nya web-shop, där kan ni fynda halsdukar, scarfs, gardiner, löpare och andra mjuka saker. Klicka er in på mjukasaker.se och kika! Finns många fina grejer :)

Vackra vår! (och ingenting är omöjligt)

And all who thirst will thirst no more
And all who search will find what their souls long for
The world will try, but it can never fill
So leave it all behind, and come to the well

- Casting Crowns -Kärleken och jag var långlediga i helgen och passade på att åka ner till stugan utanför Falkenberg. En helg i lugnets tecken. Vi tog långa promenader vid havet, njöt av vackra solnedgångar, läste böcker och jag sydde några stygn på mitt broderi - som jag aldrig annars har tid till. I söndags satte vi oss på cyklarna och tog en tur till Morups tånge och naturreservatet där. Väldigt vackert! Och mängder av fåglar!

Långhelgen tog slut och i onsdags besökte jag en plats som jag inte varit på på drygt sju år. Sist jag åkte uppför den där backen var det inte frivilligt. Då var allt mörkt och kalt och jag trodde att jag aldrig skulle komma därifrån. I onsdags strålade solen, naturen var i full blomning och jag visste med säkerhet att jag skulle få åka därifrån när dagens förhandlingar var slut. Då var jag där som patient med LPT. Nu var syftet med besöket ett helt annat.

Jag har fortfarande lite svårt att förstå att jag nu lever ett liv som jag då, för sju år sedan, trodde var en omöjlighet. Nu vet jag att ingenting är omöjligt.


RSS 2.0