Vår plats på jorden

 

     
 
Det var över ett år sedan som det var någon aktivitet här och jag vet inte ens om det är någon som fortfarade kikar in och kollar om jag skrivit något nytt. Viljan att skriva har funnits, men jag har inte haft ork till att formulera ett inlägg. Det senaste halvåret har varit väldigt kämpigt. Svårt. Motgång på motgång har drabbat oss. Utmattning, depression, malignt melanom och ett förlorat barn i magen. Dagarna är i alla fall lite ljusare nu. Det går långsamt mot bättre tider. Vi tar en dag i taget och är tacksamma att vi har varandra och vår lille son, Emanuel, som ger oss så mycket glädje.
 
Vi har också något att se fram emot. Något att drömma om.
 
Strax före jul, mitt i allt elände och sjukdom, hittade vi vår drömtomt - på landet utanför Kärna. Vi vacklade och funderade på om det verkligen var rätt tid och om vi vågade satsa. Men jo, det kändes så rätt. Och vi kände att vi skulle ångra oss så mycket om vi inte tog chansen. För två veckor sedan sålde vi vårt radhus och i slutet av året flyttar vi in i vårt nybyggda hus. Vi har hittat vår plats på jorden.
 

Kommentarer
Postat av: Ann

Kollar in här :) Beklagar sorgen <3

Svar: Tack!
Hanna

2016-04-29 @ 21:49:23
URL: http://nouw.com/annorlunda
Postat av: Wilda

Åh jag beklagar sorgen och känner med er. Ibland händer allt hemskt på en gång. Önskar att huset och flytten ska bli en nystart och en öppning mot det goda i livet. Så fint att starta ett nytt kapitel så. Skönt att ni har varandra i en svår tid. Många kramar!

Svar: Tack så mycket för dina ord! Ja, vi hoppas verkligen att det blir en nystart! Vi ser fram emot nya huset väldigt mycket. Kramar
Hanna

2016-05-18 @ 11:06:52
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0